Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.
Ventilatie (Sys. D)
Een backdrop van een netwerk
Een schema van ventilatie systeem D

Systeem C & D

Wij bieden installaties van beide systeem C & D aan van het merk Thermelec.

Systeem C

Het systeem C is het meest eenvoudige systeem. In kort en duidelijke taal kan je zeggen dat je de lucht van binnen je woning vervangt met dat van buiten.

Systeem C is niet aangeraden voor goed geïsoleerde woningen. In dit geval is het mogelijks beter systeem D te opteren.

Systeem D

Het systeem D werkt zoals een systeem C, maar zuigt ook buitenlucht in (i.p.v. enkel te trekken). Een systeem D is dikwijls ook uitgerust met sensoren en/of warmteterugwinning-systemen waardoor dit meer toepasselijk is voor hevig geïsoleerde woningen.


Automatisatie

ASEV is ook gespecialiseerd in automatisatie. Dit geeft ons de mogelijkheid ook een installatie aan te bieden bovenop de installatie van ventilatoren. Deze installatie laat toe energie te besparen door deze te laten draaien enkel op bepaalde parameters. Het zou bijvoorbeeld niet kunnen draaien bij afwezigheid.

Je zou ook kunnen opteren een installatie hierbovenop te laten uitvoeren om de ventilator(en) te stoppen of alarmen te draaien tijdens bepaalde anomalieën.

Meer info