Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.

ASEV kan je helpen

U kan ons inhuren voor elektriciteitswerken tijdens het bouwen of het renoveren van je nieuwe huis, wanneer u uitbreidingsplannen heeft of wanneer u wil verzekeren dat alles volgens regulaties gebeurd is. Ongeacht de grootte van de werken.

Op ons kan je vertrouwen

Rekenen op ASEV, dàt is rekenen op ervaren, opgeleide vakmannen. Conform aan alle voorschriften voeren wij jouw elektrische noden uit. Wij staan garant voor een professionele aanpak.

Keuringen elektriciteit

Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst.

Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.