Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.

Wat houdt dit in?

Wij bieden als service domotica aan voor bestaande woningen en voor nieuwbouw of renovatie. M.a.w. je kan je woning slimmer maken. Je kan hier zo ver in gaan als je wilt.

Je kan permanente, veilige en robuste systemen laten installeren wat je toelaat complexe functies te laten automatiseren (zoals KNX, IP building, On smart control of Q-bus) of je kan meer betaalbare systemen laten installeren dat gewoon werken (zoals die van Fibaro).

Niet praktisch?

Wel, oordeel niet te snel, dit is alles behalve een gimmick en juist zeer praktisch. Dit is een typerend voorbeeld waaraan de mogelijkheden zo groot zijn dat je moet opletten dat je niet piekert tijdens het slapen en dat je in de morgen enthousiast bent alles nog eens door te lopen.

Weetje: domotica hoeft niet gepaard te gaan met kap -of breekwerk of een nest van kabels. (Er is altijd een oplossing voor jouw problemen.)

Het is een investering

Met domotica kan je bepaalde taken automatiseren en/of beter controlleren. Dit is praktisch, niet alleen omdat je apparatuur "weet wat te doen" zonder aanwezigheid, maar ook omdat dit al een lange tijd onder ontwikkeling is. Er zijn dus meerdere merken op de markt met verschillende technologieën voor verschillende doelgroepen.

Beveiliging

Zij het de beveiliging van personen of rechtspersonen. Niets is belangrijker dan veiligheid. Al is het onmogelijk voor 100 percent iemands veiligheid te geranderen zullen we alles doen binnen dit zoveel mogelijk te benaderen met de middelen en bevoegdheden dat ons gegeven worden.

Veiligheid van persoon

Niets is belangrijker dan de veiligheid van jezelf, je werknemers en/of je gezin. Het is belangrijk maatregelen te nemen deze veiligheid te verbeteren. Om dit te verwezenlijken kan je beroep doen op ons en je zal met een gerust hart je dagelijkse routine kunnen voortzetten.

Veiligheid van rechtspersoon

Niet enkel personen horen veilig hun dag door te gaan, maar ook rechtspersonen. Zij het je eigen bedrijf, klanten of partners. Wij specialiseren onszelf niet op elk veld nodig deze veiligheid te verbeteren, maar kunnen wel fysieke restricties opbouwen zodat enkel bevoegden fysieke toegang hebben en alarmen zodat je maatregelen kan nemen indien een onbevoegde toegang verkrijgt.