Keuringen zijn verplicht na ingebruikstelling, wijziging, verzwaring, of uitbreiding van een installatie, alsook voor het verkoop van een woning. Deze moet elke 25 jaar opnieuw vernieuwt worden. Een keuring is aangeraden bij het verhuur van een woonst. Voor informatie omtrent de wetgeving, surf naar Vlaanderen.be.
ASEV zoekt elektriciens en loodgieters op zelfstandige basis die passie hebben voor hun vak met als doel samen projecten te verwezenlijken met de collega's binnen Oost- & West-Vlaanderen. Heeft u interesse? Contacteer ons op het nummer: 0499 29 10 89 of via mail: info@asev.be.

Badkamers

Laat een mooie, veilige badkamer plaatsen
Een moderne badkamer

Meubels

Meubels gemaakt voor badkamercondities en sfeer
Meubels van hout naast een uitgebreide douchewand

Waarom ASEV?

Reken op ASEV voor deskundig advies op uw maat. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak. Uw wens vertalen wij naar een concreet haalbaar èn betaalbaar project.

Uw wens: een badkamer waar comfort en design hand in hand gaan? Kleine badkamer en toch een ruimtebeleving? Bij voorkeur onderhoudsvriendelijk?

Van iets ouds iets nieuw maken waar u zoveel meer aan hebt… badkamers renoveren is ons beroep én passie. We maken iets moois van zowel kleine bescheiden projecten als van totaalrenovaties.

Denkt u een stapje verder?

Wedden dat u in de vroege ochtend een warme badkamer zalig vindt? Dit is een typisch staaltje van domotica. Klikt u verder?

Meer info